lunes, 27 de septiembre de 2010

CRONICA DEL PARTIT FIRA DE CANALS

Bo en primer lloc DEMANAR DISCULPES PER EL MEU COMPORTAMENT AL FINAL DEL PARTIT degut a una persona que no havia vist maï i que per a mi mereix el calificatiu de IMPRESENTABLE aixó no lleva que jo entrara al seu joc ACTITUD DEL TOT IMPERDONABLE TORNE A DEMANAR MIL SINCERES DISCULPES.


Ara el Alberic es dirigi a canals per a jugar un partit AMISTOS-D AMISTOS ES VEU QUE TENIA BEN POQUET- front a un equip VETERA amb diversos jugadors amb EXPERIENCIA EN AUTONOMICA L ANY PASSAT AMB DOS CRACKS que pareixen metralletes com son GINOBILI I IVAN RATATA i amb un molt bon joc interior -ELS DEMES TAMBE SOU AMICS HO SABEU- amb les baixes per part del ALBERIC de POWER PAU encara recuperant se LUKE QUICO tambe recuperant se i de JAVI THE THURTH este per problemes en el treball, arrivant a bon hora al pavelló RIALLES DE COMPLICITAT entre el entrenaor i ELS QUE EREN ELS SEUS COMPANYS no sense sentir comentaris desagradables des de la grada com A EIXE NI AIGUA AL ENEMIC NI AIGUA bueno lo natural. El primer problema va sorgir per que el partit comença a les 18:30 quant teoricament tenia que començar a les 18:00 hores generant certa ansietat en un equip que estava al complet des de les 17:15 FALLO I GRAN DE PLANIFICACIÓ NO SIGUENT EL UNIC.

Comença el partit en un quintet del tot habitual ja en el ALBERIC PAKITO,PULPO,WADE,BAD BROTHER I TREN començant del tot enxufats en defensa i en atac encara que els jugadors de canals començarem a fer triples DESDE LA POSICIÓ DES DE JO DIES ABANS HAVIA AVISAT QUE ELS FARIEN. Be es veu que NO EM FEREN CAS ELS MEUS JUGADORS arrivant a la conclussió del primer quart crec que amb un tanteig de 15-22 i amb bones sensacions.

Al segon quart I PER A VARIAR VINGUE LA HECATOMBE EN ATAC 5 punts en tot el quart ELS MEUS JUGADORS JA DESQUICIATS PER LES TROMPADES I ARRAPADES i el TIR EXTERIOR SENSE FUNCIONAR a pesar de la zona del equip de canals AÇI PERGUEREM EL PARTIT amb parcial favorable de 34-27 arrivant al descans UN ALTRA REMORA SON ELS INMUMERABLES TIRS LLIURES QUE FALLAREM COSA QUE SINO CORREGIM ENS FARA PEDRE MOLTS PARTITS D ARA EN DAVANT.

Resaltar que tant al primer quart com al segon el equip d ALBERIC no hi va arrivar al BONUS fet que s ha de destacar per que el que va pasar despres.

Represa i el Alberic comença amb defensa individual que al principi fou sortejada per el canals agafant una maxima diferència de 11 punts que a base de molt de esforç i a pesar de QUE EL ARBRITAJE ALS DOS ÚLTIMS QUARTS VA SER DESCARADAMENT EN CONTRA conseguirem retallar amb dos triples de BAD BROTHER I THE KILLER possant mos a nomes un puntet 51-50 a DOS MINUTS PER ACABAR EL PARTIT.

Ahi el sr. col.legiat RAFA ja havia fet de les seves I LO QUE EN UNA ZONA ERA FALTA EN L ALTRA EL CONTACTE CONTINUO NO S ASSENYALABA carregant i expulssant per FALTES PERSONALS ALS PESSOS PESATS DEL EQUIP D ALBERIC PULPO, PAKITO-el home estava desquiciat per els palos que li pegaren- i TREN foren EXPULSSATS PER FALTES PERSONALS increiblement ja que el equip als dos primers quarts tant sols em duia 6 faltes en contra. En camvi els jugadors de CANALS ELS CUALS NO TENEN LA CULPA DE RES ELLS FEREN EL SEU JOC I PUNTO CAP D ELLS FOU EXPULSSAT. Resultant DECISIVA LA ACTUACIÓ DEL ARBRIT PER AL DESENVOLUVAMENT DEL ENCONTRE DESQUICIANT AMB LA SEVA ACTITUD A TOTS ELS JUGADORS DEL ALBERIC.

Els últims dos minuts se intenta per activa i per pasiva pero una bona sel.lecció de pilota d un equip expert com el canals acava per decidir el encontre.

Amb tanteig final de 56-52 un equip en molta gent d autòmica que HAVIA SUAT TINTA I GROSSA PER A GUANYAR A UN EQUIP DE EIXA LLIGUETA QUE ES DIU AUPA.

Fel.licitar als meus AMICS DE CANALS PER LA VICTÒRIA i que tinguen tota la sort del mon en la LLIGA DE PRIMERA PROVINCIAL LA NECESITARAN ENCARA QUE TINC MALES SENSACIONS AL RESPECTE ESPERE EQUVOCARME SOU ELS MILLORS PER A MI I SEMPRE SEREU ELS MEUS AMICS.

Ara contare la història de EL IMPRESENTABLE DE LA TAULA durant tot el encontre posaren al marcador a un TIPUS DEL TOT IMPRESENTABLE que val que no sabera dur el trasto però collons sino saps DEMANES DISCULPES PER A LO DEL RELLOTGE I FAS CAS OMIS AL QUE ET DIGUEN-sempre que no es caguen en ta mare es clar, jo mateix ha fet de taula i si me equivocat ha demanat disculpes i m han dit de tot fent jo cas omis al que em digueren- EL TIPUS AQUEST - en dotze anys no l havia vist maï -deixava correr el temps i clar en l última jugada deixa correr el temps i LI VAIG DIR ES QUE HO ESTAS FENT TOT EL PARTIT MATXO resposta del ENERGUMEN "ANEUVOS A LA MERDA I A CAGAR" eixa es la actitud d un tio QUE DEFEN EL CLUB DE CANALS MALALMENT PERO QUE MOLT MALAMENT ANEU.

Es clar s acava el partit i encara com a cavaller que soc li done la ma RESPOSTA DEL IMPRESENTABLE EHH TU ERES UN IMPESENTABLE I NO M AGRADAT COM M HAS PARLAT dirigint sen cap a mi AHI QUE UN NO ES DE PEDRA VAIG EXPLOTAR I VAIG PEDRE ELS NERVIS ACTITUT DEL TOT DESMESURA PER LA MEVA BANDA I PER LA PROVOCACIÓ D AQUEST IMPRESENTABLE. Però es el que volen ACTITUTS TAN IMPRESENTABLES COM LA D AQUEST TIPUS FAN QUE NO ANEM MAÏ MES A JUGAR A CANALS si ells volen vindre SERAN COM SEMPRE MOLT BEN REBUTS PERO NOSALTRES ALLI MAÏ MES.

P.D.1 Ara a la espera de si mos desplaçem a RAFELBUNYOL s acaba la pretemporada amb un balanç de 7-3 jugant amb els equips de AUPA i guanyant los I DONANT MOLT BONA IMATGE AMB LA RESTA D EQUIPS TEORICAMENT MOLT SUPERIORS A NOSALTRES. Al equip li falta POSAR MES TIRS LLIURES CLAUS i rodar mes fluidament el baló i POSAR LES EXTERIORMENT AMB ELS TIRADORS QUE TENIM EL VEIG DEL TOT FACTIBLE ARA TAMBE FACTOR IMPORTANT ES TENIM QUE OBLIDAR DELS ARBRITS I CENTRAR MOS EN JUGAR ja que si no ens oblidem d ells HO PASAREM VERITABLEMENT MALAMENT. Als entrenaments dels propers dies PRACTICAREM ALTERNATIVES AL JOC ZONAL I BRUT DELS RIVALS.

P.D.2 A partir d ara tant sols escriure en aquest blog el nostre i sempre firmant HO DIC PER ELS ANONIMS DEL BLOG DE CANALS que m ataquen per la esquena i no donen el seu nom LES COSETES A LA CARA I AMB NOM I COGNOMS. Ho dic pq se m acussa de violent I VIOLENT NO SOC s acusa al equip de VIOLENT i AHI ESTAN LES FALTES ASSENYALADES A UN I A ALTRE I LES EXPULSSIONS D HOMENS CLAUS DE ALBERIC PER CAP DE CANALS A MES DE TINDRE A DOS TIOS AMB EL LLAVI PARTIT UN EN EL GENOLL UNFLAT I UN ALTRE AMB ARRAPADES PER TOTS ELS COSTATS I TOT EL EQUIP DESQUICIAT PER L ACTITUD DEL ARBRIT QUE NO PITAVA EN UNA ZONA LES FALTES I EN L ALTRA HO PITAVA TOT.

Ho dic per que a diferència d altres blogs açi hi ha moderaor i TOT MISSATGE DEL QUE NO S IDENTIFIQUE I QUE FALTE AL RESPECTE A ALGÚ SERA AUTOMATICAMENT ESBORRAT.

14 comentarios:

Quico dijo...

Ay mare quin desacato! P'havermos matat!

Massa seriosament ens hem pres els partits de pretemporada. Aquestos son per assajar el que farem la temporada que ve, i volent guanyar tots el partits estos pachangueros hem perdut un temps valios.

Si el ens fiquem el nivell tan alt igual ens duguem una sorpresa...

Que hi ha que pasarse-ho be collons!!!

Si anem a pasarmos la temporada trifulca cap ací, trifulca cap allá, anem malament. Així no se disfruta res.

Ale, lo important comença el mes que be mamons!!!

El Killer d'Alberic dijo...

QUICO TRANQUILO NO PASA NADA.
SOLO NOS TOCARON LA CARITA UN POCO, NOS VENDRA BIEN EN FUTUROS PARTIDOS. COSAS DE OFICIO.

Quico dijo...

Jo lo únic que sé es que l'any pasat tinguerem varios partits de entrar en les provocacións i els perguerem pese a anar guanyant. I aixó no vull que me torne a pasar.

Pero bo. Dediquemnos a jugar i ja está.

Au cacau

Anónimo dijo...

Quico tens raò en part pero el killer també te raò quan ens diu que açò en fará mes forts ara hi ha que oblidar se de tot i DEDICAR MOS A JUGAR que ho fem quan vullguem MOLT PERO QUE MOLT BE. Un altra cosa oblideu vos de anar MAI MES A JUGAR A CANALS ells SEMPRE SERÀN BENVOLGUTS A LA NOSTRA CASA PERÒ AHI NO TORNEM NI BOJOS no siga que ens DONEN UN ALTRA LLIÇÒ QUE CINISME guanyar li a un equp d aupa per EL ROBO ARBRITAL i dir que ens han donat UNA LLIÇÓ VEURE PER A CREURE EN FI ES EL QUE HI HA

MIQUEL EL ELVIS D ALBERIC

Vik_12 dijo...

Jo soc el primer que me queixe de l'arbitre però també s'ha de dir que el arbitre anava en clara progressió a lo que anava a passar aquest dissabte. El primer partit ens pita be, el segon començà a fer de les seves i el tercer partit, el dissabte, ens va fer un robo que ni al Reial Madrid en la lliga de fútbol en els temps de el señor Paquito Franco. Per això pense que no ens hem d'alarmar per el arbitratge d'aquest senyor. En primera instància per que en AUPA, en la temporada, ens van a vindre arbitratges iguals, millors i pijors. I si per cada vegada que ens arbitren mal anem a ficar el sant al cel anem malament. Com diu Quico, dediquent-mos a jugar a bàsquet que es lo que volem i sabem fer i oblident-mos dels arbitratges.

Que conste que soc el primer que protesta però això no lleva que puga pensar d'aquesta manera.

Meneo dijo...

No m'agradat, Quelo. Ho senc. No m'agradat gens.

quico dijo...

Jo no estava, així que no sé realment que pasà. Imagine que raons tindrieu. Pero lo únic que sé es que cuan anem a jugar anem a jugar i no a respondre les provocacions del equip contrari, del públic o del que pita. Prou feina hi ha intentan ficar la pilota dins la sistella. I també sé que si putejes a un arbrit, ell després es tornarà, i ja sabem qué pasa cuan tens al arbrit en contra. Que conste pa la lliga on només ens pitarán els mateixos 4 o 5 arbitres totes les jornades.

Pero bo, tampoc fem una muntanya d'açò.

Au cacau!

Anónimo dijo...

Un poquet de cordura a aquest blog aniría un poc bé miquel.



Adrian Sancho.

Anónimo dijo...

el basket canals no es un equip violent miquel, tu ho saps, un poc dur si, coses de l'edat... No te queixes tant de l'arbitre, ni molt menys un robatori com tu dius, va pitar mal per els dos equips, mira les personals i voras que son quasi les mateixes. Nosaltres ens vam queixar també molt del arbitre, no va pitar ni la quarta part de faltes que feieu, no se pot quan se perd queixarse del arbitre i si mirar el que vau fer malament com molt be tu dius a la crónica. Vinga anim i a guanyar la lliga aupa.

Pd:I no digues coses de no tornar a jugar a ta casa-canals- que fa molt lleig i diu molt poquet de tu i no t,ho mereixes.

Un amic teu de canals

Anónimo dijo...

Per a tancar el tema que ja em resbala un poquet i fa molta pudor ALS MEUS AMICS PEDRON I MENEO ES TINC QUE CONTAR EL SEGÜENT ME RATIFIQUE EN TOTES LES PARAULES QUE HE POSSAT A LA CRÒNICA ES MES NO CAMVIE UN PUNT NI UNA COMA. Violència es TAMBE PEGAR SE DOS MATEIXOS JUGADORS D UN MATEIX CLUB EN UN PARTIT I NO PASAR RES-o han sancionat a eixos dos jugadors jo crec que no- I AIXÒ HA OCORREGUT I TORNARA OCORREGUENT EN EL VOSTRE EQUIP. Me parles de violència I MES VIOLENT QUE AGUANTAR LES TEVES TROMPADES I ESPINYONS QUE EN QUALSEVOL PARTIT ET FAN ANAR TE N ALS DOS MINUTS JO CREC QUE NO HI HA RES i a mes com expliques AL TEU EQUIP O ALS EQUIPS CONTRARIS QUE AL FINAL ET MIREN EN MALA CARA que no fas en mala intenció QUAN NINGÚ ET CREU. Ara dius que el equip era de cadets a vore llevant del xavaliu CONTE BERNAT ANY PASSAT EN AUTONOMICA, KIKE LLANERA ANY PASSAT EN AUTONOMICA,DAVID ANY PASSAT EN AUTONOMICA, IVAN ANY PASSAT EN AUTONOMICA, HUGO ANY PASSAT EN AUTONOMICA, RAFA EL TIGRE per cuestions personals que sino l any passat en AUTONOMICA. MES ENCARA ENCARA VOLS MES. Ja per últim em dius que no es propi de mi el comportament amb un col.laboraor del club. MIRA QUIQUE IMPROPI ES QUE UN CLUB COM EL CANALS TINGA A UN IMPRESENTABLE EN LA TAULA QUE ENVIA A LA MERDA I A CAGAR ALS RIVALS I ET MIRE EN CARA DE MATO. AIXÒ SI QUE GENERA VIOLÈNCIA EL COMPORTAMENT D EIXE SUBJECTE I EL QUE MES ME PREOCUPA ES QUE TANT TU COM MENEO ALENTEU AQUEST TIPUS DE COMPORTAMENT ES EL QUE VULLGUEU EL TEMPS DONARA O LLEVARA RAONS PER QUE NO SERA LA ULTIMA VEGADA QUE TINDREU LIO AQUEST ANY.

Tot per lo cual em reafirme que a CANALS ENS VOREU JUGAR EN VIDEOS O EN FOTOS PER LO QUE ES EN PERSONA NASTI DE PLASTI.
Que tingau molta sort la necesitareu
MIQUEL EL ELVIS D'ALBERIC

From Xativa dijo...

En Canals es normal que pasen cosas así. Siempre es lo mismo cuando se juega contra ellos.
Enredan los partidos y buscan siempre la confrontación.
Ala que les den! ya nos veremos! saludos a la gente de alberic!

Anónimo dijo...

Bo C EST FINI al amic PEDRÓN QUE LI VAJA MOLT BE EN LA VIDA UN ABRAÇ i per mi la estreleta soterrada per sempre no vaig a fer més comentaris sobre el assumpte cadascu te un punt de vista i ja esta. ARA JO RECONCEC QUE ME EQUIVOQUE I DEMANE DISCULPES això que quede molt clar. A partir d ara comentari que es faja al blog amic i a este NO S ATENDRÀ NI TINDRÀ A CONSIDERACIÓ.
Que tingau molta sort a la temporada AMICS DE CANALS la necesitareu UN FORT ABRAÇ
I el que he dit TEMA ACABAT I FINALITZAT VAL
Miquel El Elvis D'Alberic

paco_13 dijo...

vaaaaaaaaaaa si no vais ha hacer nada este año!!


jaja es broma soy paco uno de los de torrente del año pasado!

espero que os valla bien este año y que sea mejor que el pasado

yo estoy en alaquas jugando en el esportiu xe y de momente bn ya veremos

un saludo

Anónimo dijo...

Yeee xics!

soc paco el de torrent de l'any pasat!

com vos va?

espere que en guany jugueu millor que el pasat encara que no sera dificil de millorar xD


Yo ara jugue en el esportiu xe d'alaquas y anem prou be encara que em començat perguent el primer partit pero coses a part.


bo aixo volia saludarvos un abraç!