jueves, 24 de febrero de 2011

PROXIM PARTIT ALBERIC N.B. VS PENSAT I FET MASSAMAGRELL

DIA: DISSABTE DIA 26 DE FEBRER A LAS 18:30
LLOC: PABELLO EL CONVENT D'ALBERIC

LI TOCA PORTAR EL AIGUA A RUBEN GARCIA

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Porque no poneis la cronica del partido de copa?

Unknown dijo...

mmmmm, doncs no se que contestar-te, perque no ens dona la gana, perque es una estrategia psicològica, perque no volem, perque...........

Però que estic fent, jo donant explicacions a una persona que no fica el seu nom.

Figura de qui es el blog?? com diria el capita moro, aixo qui ho paga? (sobren comentaris)

Anónimo dijo...

En esta vida es tan importante saber ganar como sabar perder...

Anónimo dijo...

Sobre todo cuando se pierde contra el mejor equipo de la liga... nosotros sabemos perder y lo reconocemos. Felicidades Jugones sois los justos ganadores de la copa. Intentaremos poneros las cosas más difícilies en liga.

Unknown dijo...

Ups, si hi ha crónica de la derrota contra Jugones, a mes nosaltres demostrem en tot moment que sabem tant guanyar com pedre, cualitats que no tenen altres equips que per falta de basquet intenten guanyar o embrutar un partit quan ja no tenen res a fer. Ara que cada uno se coja a lo que quiera, vale Anonimoooooo.
I tornem a recalcar, perguerem en semifinals contra Jugones, EL MILLOR EQUIP de la categoria fins al moment i el guanyador de copa.

El Killer d'Alberic dijo...

Realment la final de la competicio copera va ser el partit Alberic-Jugones d'ahi a exit el guanyador.
A dia de hui, soles Jugones esta un poquet per damunt nostre,eixa diferencia esta en que ells juguen al basket tranquils,amb molt de saber estar a la pista, se nota qe han jugat molts anys a categories fortes de federacio. Ara nosaltres a continuar paset a pasat en lliga i el dia de Sedavi a fer-ho lo millor posible.