sábado, 16 de octubre de 2010

LIGA AUPA, JORNADA 2

ALBERIC NOU BASQUET 68 - Y.C.B EL PILAR 42

EL ALBERIC GUANYA EL PRIMER PARTIT A CASA FRONT AL PILAR B 68-42‏

Bo en primer lloc he de manifestar que el diumenge passat dotze tios i el que estaba lesionat LUKE cridant que no venia per que estaba malalt de la gola. Avui en casa dotze tios més i LUKE ajudant a fer la preparació fisica i el altre absent POWER PAU en barcelona encara recuperant se i hi ha gent dispossada a jugar en nosaltres enguany sabent com esta el tema AIXO VOL DIR I MOLT D AQUEST GRUP QUE S HA FORMAT I DEL QUE ESTIC ORGULLOSISSIM.


Ara eren les sis menys quart i tot el equip d alberic estava escalfant DIRIGITS PER PULPO I LUKE adecuadament per a enfrontar se a un equip joven el PILAR B amb un jugador amb experiencia amb EBA el problema es que s han presentat a Alberic amb nomes set jugadors i damunt han vingut tard PERO OJO EQUIP EN BONISSIMA CIRCULACIÓ DE PILOTA i que sabien el que feien RECORDEM QUE AQUEST EQUIP LI GUANYA AL TODO PODEROS XIVA EN CASA DE EL PILAR FENT LA ANOTACIÓ MES ALTA DE TOTA LA JORNADA EN SEGONA AUPA 73 PUNTETS.

Siguent les 18:30 comença el partit amb quintet d alberic WADE,THURTH,PULPO,TREN I PAKITO es a dir en tot i encara que al principi els tirs no entraven generant certa inquietut en el entrenaor per si de cas ens pasava igual que a MASSAMAGRELL 3 triples quasi consecutius el primer de THUTH, el segon de WADE i el tercer de BAD BROTHER posavem el marcador en un aclaridor 18-09 al finalitzar el primer periode.

Al segon quart i amb els habituals camvis a la rotació del alberic aquestos no baixaren el nivell del demes encara que aquest quart ha estat prou mes igual.lat finalitzant amb tanteig de 15-13 DESTACANT LA MOLT BONA CIRCULACCIÓ DE PILOTA FETA PER EL ALBERIC tant sols enpanyada per SET PUNTS CONSECUTIUS del numero 10 visitant CLEMENTE el cual es generaba posicions en contracolps a lo palomero.

TANTEIG AL DESCANS 33-22 i encara molt per resoldre

Tercer quart i açi hem tingut un parell de esglais per banda de PULPO I BAD BROTHER en forma de lesions que al final i afortunadament HAN QUEDAT EN NO RES. En aquest quart i amb punts principalment de PAKITO REIES I THE BAD BROTHER ens han mantes al capdavant finalitzant el quart amb tanteig de 15-12 i un tanteig parcial de 48-34.

Ultim quart i amb dos triples quasi consecutius de XINO i un de HORNACHECK a mes de punts de TREN I THE BAD BROTHER-hui ha sigut el jugador determinant que esperem enguany- amb possat un parcial de 20-08 totalment aclaparador possant el tanteig final de 68-42

TANTEIG ARRASTRAT

PRIMER QUART 18-09
SEGON QUART 15-13(33-22)
TERCER QUART 15-12(48-34)
ULTIM QUART 20-08

TANTEIG FINAL 68-42

Victoria la primera del ALBERIC NOU BASKET en el que DESTAQUE A TOT EL EQUIP RESULTANT MES EFECTIUS DE CARA A LA CISTELLA BAD BROTHER, PAKITO REIES,TREN-aquest jugador esta agafant un estat de forma impressionant-, XINO, HORNACHECK vamos quasi tot el equip ANOTA EN FACILITAT I LA DEFENSA ES IMPRESSIONANT TORNEM A LA MITJA DE 42 PUNTETS AL RIVAL DE TORN QUE VENIA DE FER NE MES DE 70 PUNTS.

Conclusions post partit:

Avui el equip ha tingut pausa no ha tingut ansietat i ha fet SIS TRIPLES RODANT LA PILOTA EN MOLTES FASES DEL ENCONTRE MOLT BEN RODADA.

PULPO ha jugat el partit que menys minuts de la pretemporada temporada i el equip ha funcionat a les mil meravelles aixo es molt important PER QUE ENS FA NO DEPENDRE DE CAP DE JUGADOR SIGA EL QUI SIGA.

Avui el entrenaor ha fet els camvis com pertocaven NO DEIXANT MAI EL EQUIP DESCOMPENSAT I AIXÒ FA MOLT BE AL EQUIP.

En fi victòria del ALBERIC el cual demostra que la derrota per la minima a la cantxa de MASSAMAGRELL ha sigut una bona pedra de toc per al equip QUE IGUAL ESTABA MASSA CRESGUDET demostrant que quan tot funciona com te que funcionar el EQUIP JUGA EN EQUIP I ES UN EQUIPÀS.

Diumenge que be a les sis de la vesprada visita al QUARTELL per a enfrontar mos al equip local OJO ANIREM A MUERTE COM A TOTS ELS PARTITS I A GUANYAR

AMUNT ALBERIC NOU BASKET

P.D. Segurament i degut a la tasca de intendencia del entrenaor i del president EL QUE DEIEN QUE ERA IMPOSIBLE ES VORA CUMPLIT I FRONT AL VALENCIA BLACKS IGUAL ESTRENEM AL PAVELLÓ NOU MARCADOR ELECTRONIC-encara no es segur al cent per cent- el cual fara que la gent QUE AVUI HA ACUDIT EN BON NOMBRE A VORE AL EQUIP S ENTERE DE COM VA EL PARTIT I CADA COP S ENGANTXEN MES A AQUEST BENVOLGUT ESPORT ANOMENAT BA LON CES TO

4 comentarios:

El Killer d'Alberic dijo...

Ja tinc les camises de escalfament hui les donare. Ens veillem a les 18:00 al Pabello.

wade dijo...

done les gracies al equip i al mister,hui e disfrutat juant

wade dijo...

gracies al equip i al mister,hui e disfrutat del meu equip,aixi anem pel bon cami

El Killer d'Alberic dijo...

i ja portem tres soparets la gent del equip,llastima que no pugueren vindre tots, va ser un bon soparot.
Aço es meravellos, mai vist al equip d'Alberic ja tres sopars i amb molta gent.