domingo, 22 de mayo de 2011

EL ALBERIC NOU BASKET GUANYA AL XIVA 56-43‏

Eren les 18:00 hores y sis valents i el seu entrenaor es preparavem per a jugar front a un equp correos el XiVA amb PABLO SAUS i NAVARRO com a homens referencia, ells eren sis nosaltres també SORPRENENMENT PER PRIMERA VEGADA A LA TEMPORADA. Nomenem les absències PAKITO i TREN tots dos lesionats, CASTANYERO també lesionat, PULPO de boda, XINO treballant, BAD BROTHER encara en Llorca aquestos tots avisaren, tinguent la linia interior desfeta. En camvi homens com VIK12 i HORNACHECK res saberem de les seves absències, si sumen a totes les baixes que THUTH es presenta al minut 3 del tercer quart es pot un imaginar la dificultat que representava el partit. Això mereix una reflexió a banda per que igual ens han cregut que guanyant al jugones s ha acabat la temporada i no es així. Ja la propera setmana s encarregua el DIVINA PASTORA de recordarmoseu. Es el primer partit de la temporada en el que patim tantes baixes SUPOSSE QUE SERÀ UN FET AILLAT. Però ja faig un avis per als jugadors a partir d ara el entrenaor no FARA CRIDADES ALS JUGADORS ja som tots prou majorets el dijous penjarem al blog a vore la disponibilitat de la gent i seran aquestos els que tinguen que confirmar la seva assistència al partit mitjançant apuntant-se a la citada llista.


Ara i debut a les baixes existents plantejarem el partit amb un quintet i un sustitut eixint al principi TANOKI,WADE,DURANT,KILLER i POWER PAU començat prou be el partit amb un atac encara que estatic prou encertat cuatre punts cadascu TANOKI,WADE i POWER PAU mes cistella de KILLER i DURANT posaven un parcial d escandòl 16-2 un partit massa fàcil creguerem PUES NO


Per que en el SEGON QUART NOU PUNTS del seu home referència PABLO SAUS més cuatre punts de NAVARRO ferem que el XIVA ens recordarà a monto les baixes al partit. Nosaltres al no tindre camvis a la banqueta PER PRIMERA VEGADA A LA TEMPORADA acusarem el cansanci anotant el xiva al pricipi de quart quatre cotracolps seguits possant-mos un parcial de 0-9. Temps mort inmediat possant-mos de nou les piles anotant quatre punts POWER PAU i cistelles de WADE i TANOKI possant un marcador parcial de 8-19 i un marcador parcial fins a eixos moments de 24-21. Hi havia partit encara i molt de partit.


Al TERCER QUART hi amb l aparicio de THUTH l equip continuava en un ATAC MASSA ESTATIC jo crec que debut a la falta d efectius a la banqueta començant el quart amb cistella de tres de LUKE anotant seguidament quatre punts POWER PAU i DURANT despres agafant la responsabilitat anotadora WADE amb tres punts més cistella final de THUTH posaven un marcador parcial de 16-10 i un marcador fins a eixos moments de 40-31.

Al ULTIM QUART l equip va fer el mateix tanteig que al tercer quart 16 punts començant el quart amb tirs lliures fets per DURANT i THUTH despres anotant DURANT i tir lliure de TANOKI posavem una ventaja de 5 punts al equip local. Eixiren en eixos moments la facilitat anotadora de POWER PAU més triple de WADE i cistella de lTANOKI posaren un marcador prou eslcaridor ja. Als últims minuts tant sols anotarem de tir lliure fent un cadascu WADE i TANOKI i dos tirs lliures de DURANT possant un marcador parcial de 16-12 i un tanteig fnal de 56-43.




Victòria del Alberic PROU MES DIFICIL DEL QUE INDICA EL MARCADOR que debut a les baixes va costar PROU MÉS.

TANTEIG ARRASTRAT DEL ENCONTRE:

PRIMER QUART 16-2
SEGON QUART 8-19(24-21)
TERCER QUART 16-10(40-31)
QUART QUART 16-12

TANTEIG FINAL 56-43

Fel.licitar al XIVA equip amb dinamica negativa però que vingueren a jugar el seu partit amb homens com P.SAUS I NAVARRO fent feina i els demes també fent molt be el seu partit. Els desitjem tota la sort del mon al que resta de temporada regular i a vore si es poden clasificar per als PLAY OFFS.


En quant al capitol de destacats en atac resaltar l aportació en ATAC del home més en forma del equip WADE amb TRETZE PUNTS també destacant en aquesta faceta POWER PAU amb 14 punts, TANOKI amb 11 punts i DURANT amb 11 punts. Els demés i donades les baixes UN DEU PER A TOTS.


CONCLUSSIONS POST PARTIT:


Per primera vegada estavem en cuadre 6 jugadors arrivant el 7 al inici del tercer quart AQUESTOS HOMENS ES MEREIXEN UN DEU. Respecte a les abséncies tant sols espere que SIGA UN FET AILLAT i que les lesions i les abséncies sense justificació no es tornen a produir. Hem superat com hem pogut el colp de la setmana anterior. PERÓ ESPERE SOLS QUE LA ABSÈNCIA GENERALIZADA A AQUEST PARTIT SIGA TANT SOLS AIXÒ UN FET AILLAT.

Continuem fallant un FUM DE TIRS LLIURES i els rivals els fan tots SI VULLGUEM SER COMPETITIUS tindrem que aplicar-mos en aquesta faceta. Esperem que la gent arrive als PLAY OFFS entxufats del tot per a que sigam del tot competitius.

Ara la propera setmana DESCANSEM i esperant recuperar efectius AQUESTES PARAULES LES VAIG DIR AL ANTERIOR PARTIT I EN LLOC DE ESSER MÉS EREN MENYS tant sols espere que la gent S HO PRENGA EN SERIO I TINGA LES MATEIXES GANES DE GUANYAR I JUGAR I PATIR que te el seu entrenaor.

DONE UN DEU A LA GENT PRESENT AL PARTIT REPETISC UN DEU GRACIES DE TOT COR VOSALTRES FEREU POSIBLE AQUESTA VICTÒRIA

I despres del descans anirem a les 16:00 hores del dissabte 4 de juny a VALENCIA per a medir-mos al CUPERVAL ABASTOS B bon equip que de segur ens posara les coses molt dificils. Esperem guayar i continuar en la dinamica hiper positiva d aquest any. ANY MERAVELLOS EN QUANT A RESULTATS I JOC esperem continuar en aquesta linia.


AMUNT NOU BASKET ALBERIC

MIQUEL SPALITJA

6 comentarios:

Victor dijo...

Miquel, jo crec recordar que et vaig dir el divendres a Valéncia que jo no podia anar al partit d'ahir perque tenia un acte de fira al que no podia faltar.

Anónimo dijo...

No ho recordava vik12 si fou aixi que no ho dubte. Ahir s ajuntaren totes les baixes en absències JO CREC QUE NO ES TORNARA A REPETIR AIXO. Ara i mitjançant el blog penjarem la cronica i que la gent que no vaja al entrenament que faja saber mitjançant comentari a la cronica anterior la seva absència o la seva presència i ahi si siguem més de dotze ja determinare jo qui juga. Val VIK12 RECORDEU JUGUEM EL DISSABTE DIA 4 A LES 16:00 HORES EN VALENCIA CARRER ALBERIQUE FRONT A CUPERVAL ABASTOS B
MIQUEL SPALITJA

Anónimo dijo...

M.A.Rios --> No conteu en mi ni per als entrenaments d'aquesta setmana ni per al partit del dissabte. Que tingau molta sort contra el cuperbal, ahh i gran victoria davant el Chiva.

Unknown dijo...

Ei Migue que aquesta setmana no hi ha partit, es la setmana que descansem. el cuperval es el 4 de juny.

Vinga equip que tenim que recuperar la forma per als play-off

El Killer d'Alberic dijo...

Hola buenas soy Salva;

Dejo el mensaje para autodescartarme para el partido del dia 4 contra el Cuperval.
Me voy a Andalucia con la familia por parte de la mujer a celebrar una Romeria de la virgen del Rosario. Cada año voy a esa fiesta y este año no puedo fallar.Os deseo suerte para el partido del Cuperval, hay equipo de sobra para superar el partido sin problemas.
Suerte amunt basket Alberic y la Virgen del Rosario, y la carroza la revoltosa....

Victor dijo...

Jo el dissabte si que vaig a jugar contra Cuperval, però no hi podre anar als entrenaments perque estic liat en examens. Per cert, he confirmat el partit de festes per al dimarts 21 de juny a les 20.00h. Crec que es va quedar així, no?
Vinga, fins al dissabte.